Charter Ferie i maj og opdragelse ….?

Charterferie juuubiii…..                                   Vi har bestilt vores første fly ferie med børnene, jo glæder os alle helt vildt til den her tur til Egypten ( JA EGYPTEN ) vi skal en uge til makadi Bay Waterworld. Vi alle sammen helt oppe og køre over vi skal ud og flyve, vores andre ferie har været kør selv ferie til Sverige, Italien, Kroatien, Frankrig. Men denne gang skal vi bare sætte os i en flyver til Maj og så en uge afsted til all inclusive, det bliver så lækkert.

Juuubiii eller hva….?                                   Meen meen den første reaktion vi får, når vi og børnene fortæller vi skal på ferie i Egypten, er argh hvordan tør i dog det eller, bare jeg turde rejse der hen.! Ik lige den kommentar vi havde regnet med hvis vi skal være helt ærligt, fair nok man har forskellige holdninger og meninger om hvor man vil rejse hen, men vi skal afsted en uge og skal kun være på hotellet i den uge, så derfor var landet ikke så vigtig men mere faciliteterne på hotellet og prisen på rejsen og det hotel lå så altså i Egypten og var helt perfekt for os. Den næste reaktion folk så kommer med er ej hvor snyd, jeg trænger da også til ferie. Nu skal det heller ikke blive for surt et indlæg, men jeg synes virkelig det er vigtig er at kunne glæde sig på andres vegne…

herhjemme vil jeg ikke høre om hvad der snyd, for nej det er ikke snyd at kammeraten el veninde har fået ny fodbold eller whatever det kan være, så hedder det ej hvor dejligt for dig, den er virkelig flot eller noget lignede det. Jeg synes det er en vigtig evne at kunne glæde sig på andres vegne, dermed ikke sagt at det er en lov at man skal det, men jeg må bare indrømme jeg bliver en lille smule skuffet når nogle kommer med sådan en bemærkning over noget der er nogle der glæder sig til.

Strengeste mor nogensinde..?                 Nu skal det heller ikke lyde som om jeg er verdens strengeste mor, børn vil altid være børn og nogle ting er bare snyd og uretfærdigt når man er barn, men det er bare der vi som forældre her hjemme har valgt at ligge en del af vores fokus på det område af deres opdragelse. Vores børn bliver ikke opdraget efter noget bestemt men efter hvad vi synes der er vigtig og give dem med videre i livet. Det her opslag er ikke for at jeg skal blande mig i hvordan andre opdrager deres børn, eller at min måde kun er den rigtige måde. Sådan skal det overhovedet ikke forståes:)

Hva med afbudsrejser:                              Men når vi nu er inde på emnet ferie, er vi kommet til at snakke om hvor vores sommerferie skal gå hen i år. Vi satser på at der kommer en mega fed afbudsrejse og så tager vi den, eller er det et for stort et sats for en familie på 5… vi har aldrig prøvet at bestille en afbudsrejse før, men der også lidt spændning over det at man skal sidde og holde øje nogle dage om der er en ferie der passer til os, og så skal man ikke vente særlig længe før man faktisk skal afsted;)

Charterferie med baby.                               Det er første gang vi skal ud og flyve/rejse med en baby på 10 mdr til den tid, så jeg er glad for det først er i maj så jeg kan nå at få lavet en tjekliste over vigtige ting som vi skal have med til W, så hvis i har nogle gode forslag er i meget velkommen til at skrive dem i kommentar feltet🙏 måske hvilken uv-dragt i vil anbefale eller hvilken solcreme ..? Alt hvad i kan komme i tanke om, vil blive taget imod med kyshånd.

Hva med dine andre børn..?                       Jeg er ikke så nervøs for at skulle afsted med de to store, jeg glæder mig helt vildt til at se hvad de siger til at komme ud og flyve, jeg tror de glæder sig mest til at være på selve hotelværelset mere end vandlandet på hotellet 😂 de er bare så mega glade for at slippe for at skulle på teltferie i år.. selv om en campingplads med børn er super lækkert og altid masser af børn og lege med og vi er heller ikke færdig med camping ferie endnu, vi holder bare lige pause lidt.

Billeder bare for dokumentation for at vi faktisk hygger os når vi er på camping 😍❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *