Fødselsberetning

D. 27/6 omkring middags tid ligger jeg ude i vores badebassin og prøver at holde varmen ud, da min telefon ringer og ligger indenfor bevæger jeg mig op af badebassinet tørre mig hurtig og så ind efter telefonen, det er min nabo der ringer fra Tyrkiet og skal høre hvilken telefon mine børn har da hendes dreng gerne vil købe en gave med hjem til dem, men pludselig kan jeg mærke et smæld og så løber det bare med vand ned af mine ben og jeg går lidt i panik… (her er jeg 39+3) og så forsvinder mine tanker fra telefon cover altså lidt og så kan jeg ik huske hvilken telefon de lige har og hun griner lidt og tænker okay det er da slet ik mærkelig .? 😂 og jeg kan faktisk ik huske hvilken telefon jeg fik sagt eller om hun selv kom i tanken om hvilken en de havde .? Men jeg får lagt på og går op på badeværelset for der bliver ved med at komme vand så jeg skal lige have afklaret om jeg bare hag mistet evnen til at holde på vandet eller om det faktisk er gået. Jeg tager er bind på og venter en halv time og tjekker igen og imens kunne jeg lige sidde og nyde det sidste sol hvis nu det var vandet der var gået, for så ville jeg jo nok ik lige komme til at ligge i solen de næste par dage ☀️🐳

Efter en halv time tjekker jeg så bindet og det er vådt og jeg var heller ikke i tvivl om at det var vandet, men vidste bare at fødegangen alligevel ville sige at jeg lige skulle gå med et bind og det sagde de også, og jeg fortalte så det havde jeg gjordt og vi blev enige om at jeg skulle komme ind omkring kl 16 hvis jeg altså ik fik veer inden, efter jeg havde snakket med dem fik jeg ringet til min mand og fortalte at vandet var gået men ingen veer endnu, så vi aftalte at han bare kom hjem omkring kl 15 30 og så skulle jeg bare stille og rolig pakke tasker til de store, så de kunne komme på overnatning ved min mor.

1 time efter stod min mand i døren sammen med de to store og var helt begejstret, men der var stadig ingen tegn på veer desværre så vi kørte på fødegangen kl 16 og gik der fra kl 17 med i angusta piller får at få gang i de veer og så skulle vi komme omkring kl 04 til at få tjekket om pillerne virker og så må man ikke få for længe med vandafgang uden veer med noget bakterier. Men da vi køre til fødegangen kl 04 begynder jeg stille og roligt at få små veer og sådan er det til kl 8 hvor jeg så får lagt et veedrop og så kommer der for alvor gang i veerne og kl 10 15 laver de tjek og jeg har kun åbnet mig 6 cm.

Min mand siger at han lige vil gå ud og få noget luft og lidt at spise og så skynde sig tilbage igen, (tror han blev lidt presset af og se mig ligge og have så ondt, man skulle tror han var i træning efter at det jo er vores 3 barn) men lige som han skal ud af døren får jeg pressetrang, og de tjekker mig igen og jeg er nu ti cm åben og klar til at presse.! Så personalet for travlt lige pludselig og bliver hurtig klar, jeg får lov til at presse, men da der er gået nogle minutter falder hans hjertelyd og han skal ud nu jeg ligger i mange forskellige stillinger og skal presse hele tiden uden presseveer og efter 20 minutter fra den første presse ve er han født, det er helt klart den hårdeste fødsels både fysisk og psykisk! hvis min første fødsels havde været så hård, er jeg ret sikker på at vi kun havde fået et barn🤷🏻‍♀️ Det kan der selvfølgelig også være fordele ved og ville også have været meget billigere….. men sådan skulle det altså ikke gå og jeg ville selvfølgelig ikke være foruden nogle af mine børn❤️ men efter en 2 grads bristning, har jeg bare nået det punkt hvor endnu en fødsels bare ikke er en mulighed, jeg vil nu heller ikke have flere børn da jeg føler min kærlighed og overskud/energi er lige tilpas til mine 3 børn.

For at være helt ærlig her til slut, var det faktisk overhovedet ikke meningen vi skulle have flere børn, så da min menstruation udeblev troede jeg bare det var noget med p-pillerne og lægen sagde jeg skulle tage en test for en sikkerhedsskyld og så bare holde pause og så starte igen som om jeg havde haft menstruation. Jeg fortalte faktisk ik noget til min mand om det, for jeg troede ik det var vigtig og jeg var jo helt sikkert ik gravid..! Men så da jeg skulle tage testen og smide den ud, ser jeg de to streger…. jeg tager hurtig den anden test op og prøver igen og så kommer der to streger igen….. Shit shit…. jeg er lige startet på ny uddannelse og får ik voksenelev løn.!

Jeg skal lige tage mod til mig inden jeg går ud fra badeværelset og skal fortælle min mand at jeg er gravid, han er ved at gøre ovnen ren og jeg sidder på trappen ned til køkkenet og prøver at samle mod til mig, tror egentlig det meget handlet om jeg nok godt allerede der vidste en abort bare ikke var en mulighed i min verden alligevel selvom vi altid har sagt at hvis det skulle ske skulle vi have en abort.! Men nu stod jeg der og det var virkeligt og ikke bare en tanke mere. Men da jeg endelig for det over mine læber, reagere han med at rejse sig op og vende ryggen til mig i nogle minutter og så vender han sig om og siger jeg synes du skal ringe efter din mor ……

så det gør jeg så og hun kommer efter en halv time og vi får det snakket igennem og ja i kan nok regne ud hvilken beslutning vi tog😂 jeg ved ik hvorfor jeg skulle ringe efter min mor, men jeg tænker at han nok godt vidste hvordan min holdning egentlig var når det kom til stykket. Men vi for selvfølgelig vendt en masse ting omkring, og helt ærligt var vi nok også bange for at miste nogle af vores gode venner, de har ikke længere småbørn så vi var bange for om det ville ændre vores venskab og vores spilleaftener.! Det har det i en lille grad også gjordt hvilket vi har fuld forståelse for, det er jo et valg vi har taget og man kan bare ikke helt de samme ting med sådan en lille størrelse, men vi er heldigvis stadig rigtig gode venner og ses også ofte med dem, men den tid kommer heldigvis tilbage og så nyder vi bare baby W i stedet for at spille 😂

Kommentere meget gerne hvor mange børn har du og i hvilken alder og skal i have flere ..?

I må også gerne kommentere om der er nogle bestemte indlæg i er interesseret i at høre om.?

Bloggen har været lidt stille, det skyldes vi har haft lidt travlt herhjemme og en Baby W der ikke har sovet så helt fantastisk da han er ved at få sine fortænder nu😱

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *