Januar er for alvor skudt i gang.!

Så blev det for alvor hverdag igen.! Juleferie er slut nu, og alle nytårsforsættene skal igang, vi startet første dag ud med at W ikke gad sove hele dagen, jeg havde ellers set frem til den her dag alene med w og vi kunne få vores rutine tilbage, men sådan skulle det altså ikke gå. Jeg skulle også have brugt dagen på at få ryddet op og sorteret vores ting i gangen. Så er det jo også året hvor min barsel slutter og jeg skal starte op på min uddannelse igen, W skal starte i vuggestue, Freya bliver for stor til at gå i SFO og skal starte i en klub, ikke mindst bliver det året hvor vi skal have en hverdag op og køre med 3 børn, men der er heldigvis nogle måneder til endnu🙏

Mine nytårsforsæt var

1: Blive mere aktiv sammen med Familien, komme ud til en masse børneløb og tage ungerne noget mere med på cykeltur i skoven.

2: Bliver mere organiseret (altså få styr på vores rod)

3: Blive bedre til at være kærester med min mand

Jeg ved ikke om det egentlig er nogle nytårsforsæt eller bare mere sådan en “undskyldning” for rent faktisk at komme igang med det. Men jeg har virkelig sat mig for at det skal lykkes💪🏻

Mål 1) ➡️ vi har været ude og købe en løbevogn, så hele familien kan komme afsted sammen gerne to gange i ugen. Vi skal også tilmeldes en masse familie løb sammen her hen over foråret og sommeren. Så jeg håber den konto bliver opfyldt og vi får en masse ny energi og meget mere overskud i det nye år..!

Mål 2)➡️ først skal vi starte med at få pakket alt jule pynten væk (altså julen var lige til påske ik.?) ja ja jeg har ikke fået det pakket væk endnu, men vi har også fået en masse nyt julepynt i år og vi skulle lige finde kasser og sådan det ligge i, men ja det kommer væk inden januar er omme 😉 og så skal der altså virkelig bare styr på alle vores ting, og så skal det have en fast plads, mange af vores ting her hjemme har ikke nogen fast plads og så bliver det altså hurtigt rod med rod over det hele. Det handler også rigtig meget om at vi alle herhjemme rydder og ikke roder op efter os selv, det er nemlig mest det bliver rodet op og ikke ryddet op😂🙈 men jeg tager kampen op i år og det skal vores børn og min mand altså virkelig bare lærer.! Ik mig, for det er jo mig der går herhjemme og rydder op efter de andre..?! Dette resultat er jeg meget spændt på…….

Mål 3)➡️ ja som målet lyder skal jeg blive bedre til at være kæreste med min mand, mange gange bliver hverdagene bare en rutine og alt bare køre sådan lidt samlebåndsagtig hvis i forstår.? Så jeg skal blive bedre til at stoppe op og lige tage tid til at høre om ham og hans dag og omvendt og vi lige sidder sammen i løbet af dagen og kigger hinanden i øjne uden det bliver alt for sukker sødt, men jeg tror det er vigtig og jeg kan mærke på ham at han har brug for det, det har jeg selvfølgelig også men det er ham der har nævnt det og det har jeg taget til mig….

Jeg kunne godt finde på mange flere mål om alt mulig jeg godt gad og ændre på mig selv og vores hverdag og mange andre ting, men jeg synes også det er vigtig at prioritere hvad der rent faktisk er realistisk og så skal det jo også være noget man rent faktisk har lyst til.! Et nyt år jo heller ikke en regel for at der skal ske ændringer i ens liv, det kan jo ske hele året eller man kan bare fortsætte på den måde man hele tiden har gjordt.

3 Replies to “Januar er for alvor skudt i gang.!”

  1. Jeg kan godt tilslutte mig den med at blive bedre til at lægge ting på plads. Nogle gange er det bare nemmere at lægge det i en stak, som man så skal kigge på lidt senere…
    Jeg synes, vi er gode til at kysse og kramme i løbet af dagen og få talt sammen:-) Vi går aldrig ud af døren uden at kysse farvel og vinke – og jeg kunne ikke drømme om at falde i søvn, før vi har kysset godnat<3 Det betyder meget for mig hver eneste dag:-)
    Kh Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *