Baby mad og baby tøj.!

Indeholder reklame*

Vi er begyndt på lidt forskelligt mos og grød her hjemme nu, og det har været lidt en udfordring vil jeg sige. 😂 men vi har fundet nogle retter der hitter👍🏻👶🏼

Den på billedet er et mega hit !

En halv sød kartoffel En halv squash. Kylling stegt på panden og blendes til rette konsistent Ærter pure ( 2 dl frosne ærter dækket med vand koges som anvist på pakken og derefter blendes det, kan fryses igen) 😉

Jeg har købt nogle små bøtter på 26 ml som passer med en portion til min W.

noget der også hitter er

Kartoffelmos med peberfrugt Blendet havregrød med frugtmos el. Sveskemos. Majsgrød med frugtmos. Han er ik så vild med pasta og kødsovs og lagsagne endnu, (baby udgaven) men den tid skal nok komme😂

Men grød og mos betyder også mere vasketøj og pludselig opdager man at man faktisk mangler lidt tøj med medmindre vaskemaskinen skal køre i døgndrift…! Men jeg synes også det er okay at købe nyt når nu der er masser af januar udsalg i gang lige nu. En af mine ynglings steder at shoppe børnetøj er helt klar den her hjemmeside https://www.kids-world.dk/ * de har altid bredt udvalg og altid gode tilbud og en virkelig god service 😍👍🏻 og så har de både til mindste manden og til mine store børn der inde. En af mine ynglings mærker der inde finder i på det her link https://www.kids-world.dk/petit-by-sofie-schnoor-udsalg-c-611_1973.html?l=3 tjek siden ud👍🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *