Lille optakt til næste indlæg om fødselsberetning

Nu min lille baby 6 måneder, wow hvor tiden altså bare flyver afsted når man har børn, jeg husker svagt hvordan man havde lange eftermiddage før man fik børn, jeg kunne både nå at sove en lille lur inden aftensmaden. Men jeg vil ikke bytte med noget i verden for det liv jeg har nu med min mand og vores lækre unger.

En lille beretning om følelser om at være mor til pseudotvillinger på 9 og 8 år og have en baby på 6 mdr.

Men min lille VM baby bliver altså 6 måneder her d. 28/12 tiden er virkelig bare fløjet afsted.. men hold nu op hvor er det bare skønt med kun 1 baby og 1 baby der bare kan få næsten alt ens opmærksomhed, sådan var det ikke for 8 år siden, hvor jeg stod med en baby født 7 uger for tidligt og en baby på 1 år og 2 måneder, det var virkelig nogle vildt hårde år, det kræver virkelig meget overskud at holde hovedet over vande med sådan to små poder. Så denne her gang er jeg virkelig glad for kun at have 1 baby og vide at der ikke kommer flere babyer, ham her var ikke planlagt og helt ærlig skulle vi ik have flere børn, for det tog virkelig hårdt på vores forhold at få pseudotvillinger det endte med at vi faktisk gik fra hinanden, hvis jeg sådan tænker tilbage i dag, tror jeg det var en kombi af alt for lidt søvn for mange ambitioner om hvordan man sådan rigtig var familien Danmark, jeg var 20 da jeg fik vores første og 21 da vi fik nr 2 og jeg tror jeg følte at fordi jeg var så ung skulle jeg også præstere hele tiden, alt skulle helst være helt perfekt hvilken var ret hårdt når man har to små børn en mand der arbejder meget mere end 37 timer om ugen og jeg var i gang med min uddannelse. Jeg tror min mand var bedre til at slappe af og bare være sig selv, hvor jeg synes han var yderst doven og ikke gad hjælpe til med noget. Vi var væk fra hinanden i ca 1 år, men heldigvis fandt vi kærlighed sammen igen og det er nu ca 5 år siden vi fandt sammen igen og har nu fået vores 3 barn sammen, vi skal absolut ikke have flere børn nu. Vi har to større børn på 8 og 9 år og hold nu op hvor finder man ud af hvor selvhjulpne de faktisk er når man så lige bliver slået hjem i ludo agtig og skal starte helt forfra igen og skal planlægge når man skal ud af huset for ikk at glemme noget… helt ærligt synes jeg godt til tider det kan være lidt hårdt at have en baby ( jeg det mener jeg faktisk) jeg forstår faktisk ikke hvordan jeg er kommet igennem at have to så tæt på hinanden. !

Jeg har W på 6 måneder nu og hvis jeg så også skulle have haft en mere på lige under 2 år. Det er jeg virkelig glad for jeg ikke har og ikke kommer til at stå igen, denne gang skal vi bare slappe af og nyde at have en lille prut som bare får alles opmærksomhed her hjemme når han har behov for det. Denne gang er jeg også blevet meget bedre til at acceptere rod og vasketøj, for det mest irreterrende ved de ting er at de også er der imorgen, det løber desværre ingen steder, så når der er tid og overskud bliver der vasketøj og ryddet op.! Og det er virkelig en dejlig føles og så skal jeg ikke stresse inde i hovedet over det, men bare slappe af og være til stede overfor W og mine to store børn som også har brug for kærlighed og opmærksomhed fra mor.

jeg vil i et sener indlæg skrive en fødselsberetning om W’s fødsels, det var en meget hård og overhovedet ikke den drømmefødsels jeg ellers havde håbet på det vil blive.

2 Replies to “Lille optakt til næste indlæg om fødselsberetning”

  1. Så dejligt at læse.

    Kan totalt selv relatere til din fortælling, da jeg har 2 storedrenge på 11 og 12 og så Silas på 4. Hvor hårdt det var med de første 2 og hvor helt anderledes det er med efternøleren.

    Jeg plejer dog gerne at sigeat det er som at lave selvmål i fodbold 🙂

    1. ja selvmål er også en god måde at sige det på 😉 jeg plejer også at sige at det er lidt lige som at blive slået hjem i ludo 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *