Juleferie og Træning.,.?

Kan man glæde sig til weekenden når man er på barsel eller er det lidt for mærkeligt..?Selvom jeg har fri alle dage er det alligevel fredag jeg glæder mig mest til. Fri med familien, vi kan sove så længe børnene tillader det og bedst af alt, så kan man tage alting i et lavere tempo end i hverdagene ja selv kaffen smager bare bedre lørdag og søndag morgen.

Men nu er det altså ferie.! Det er virkelig noget vi længe har glædet os til her hjemme og noget der er blevet snakket en del om her hjemme. Og Far har ferie helt til d. 7 Januar.! Så vi skal virkelig bare holde FERIE med stort F.! Sove længe, sove en lur i løbet af dagen og spille spil med de store.

Men vi skal selvfølgelig også være aktive, V og jeg er begyndt at løbe 3 gange i ugen så det skal selvfølgelig også holdes ved lige selvom der er ferie. Jeg skal også finde ud af om jeg skal meldes ind i fitness World igen..? Eller om jeg bare skal fortsætte med at træne her hjemme ..? Hmm svær beslutning, jeg skal også have taget nogle før billeder af mig selv så jeg kan holde motivationen undervejs og se at der faktisk sker noget med min krop, selvom mine kilo måske ikke lige pludselig bare rasler af mig😂🙈

Jeg ligger min før billeder op i mit næste opslag sammen med nogle billeder af hvordan jeg træner her hjemme og hvordan man faktisk har masser er træningsudstyr i hjemmet uden man lige tænker over det.! Alt kan bruges sofabordet sofaen og en spisebordstol kan bruges 👍🏻 det er bare med at komme i gang og tænke ud af bokse med hvad man kan bruge hjemme og så kan træningen faktisk gøres hurtig der hjemme, man kan opnå utrolige resultater på bare 10 til 30 minutter træning om dagen. Men vigtigst af alt er selvfølgelig ens kost hvis man gerne vil opnå et holdbart resultat. Jeg vil løbende holde jer opdateret med billeder hvordan det går, og skrive lidt om mine mål og hvad jeg gerne vil arbejde mig frem mod.

Nu vil jeg nyde 2. Juledag med julefrokost med familien🎅🏼

God juleferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *