Modermælkserstatning & sutteflasker.

Vi er startet på modermælkserstatning nu, jeg har kæmpet en meget stor kamp den sidste måned for at holde gang i amningen og prøvet alle de gode råd af, inden jeg kastet håndklædet i ringen. Jeg lå mange dage i træk hud mod hud, tog lange varme bade, sov når W sov og lod rod være rod men alligevel er der bare tømt ud i dem..? Men jeg kan dog amme om natten og lidt hygge amning i løbet af dagen.! Så nu har jeg valgt at være afklaret med at det er sådan det er nu og så får vi det bedste ud af det, det var bare virkelig svært at overbevise sig selv om, for jeg havde en drøm om at fuld amme W til han blev 6 mdr og så stille starte lidt op på grød derfra, men sådan blev det altså ikke. Så kommer næste udfordring jo så om hvilken modermælkserstatning skal man vælge og hvilken en vil være bedst for W’s mave…. han har tidligere da jeg ammet haft lidt bøvl med maven og været til zoneterapi tre gange, vil bare lige sige at det kan altså virkelig godt anbefales 🙏 det havde en virkelig god effekt på ham.. men tilbage til modermælkserstatning så er det jo for nogle inkl. Mig selv lidt en jungle at finde rundt i med hvad der passer bedst til ens barn og hvilken sutteflaske man skal vælge. Så jeg vil lige komme med nogle gode råd som har virket for mig.

Modermælkserstatning: der findes to varianter: Syrnet eller ikke syrnet erstatning. Det mest almindelige valg er her den ikke syrnede erstatning. Men der kan være en god grund til at vælge syrnet MME

Hvis din baby lider af mavekneb, kan det være, fordi at din baby ikke fordøjer MME lige så godt, som moderens egen mælk. Det har noget Det syrlige element i syrnet MME bevirker, at maven bedre kan nedbryde mælken og dermed giver anledning til mindre mavekneb.

der har vi været virkelig glade for Allomin 1 syrnet sensi Pro den var virkelig god at bruge når jeg skiftevis ammet og gav flaske, det reageret hans mave virkelig godt på. Nu har han fået 2 flasker om dagen i 1 1/2 måned, nu ammer jeg kun om natten og jeg er nu skiftet over til Allomin 1 syrnet og indimellem får han også drikkeklar brikker fra Allomin eller Nan. Så det vil jeg helt sikkert anbefale at prøve.

Sutteflasker: jeg bruger tommee tippee, det er den eneste flaske han vil tage og den minder også rigtig meget om et bryst. Jeg prøvet ellers at starte med at give ham sutteflaske fra MAM fordi de kan nemlig tåle at komme i opvaskemaskinen hvilket jeg virkelig synes er genialt.! Og mega nemt jo…! Men dem vil han altså bare ikke tage. Det skal jo ikke være nemt det hele vel..? 😉

det her er bare hvad der har virket for mig og det er jo ikk sikkert det lige virker for dig men synes bare jeg vil give rådet videre 🙋🏻‍♀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *